Skip to content
Politică

Ponta face dezvăluiri din culisele de evenimentului de lansare a candidaturii

Zeci de mii de oameni au asistat, sâmbătă, la a treia lansare a lui Victor Ponta în competiţia pentru Cotroceni. Evenimentul a fost îndelung comentat pe tot parcursul zilei.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat ce a însemnat această zi pentru el.

”E o zi speciala, nu doar pentru noi, ci o zi specială pentru cei care au venit acolo, ce urmează pentru noi. Am ales acest loc de lansare pentru ca in urma cu doi ani, desi atunci eram in formula completa cu Crin Antonescu, in timp ce în alta locație era presedintele Băsescu.  Am lansat nu doar un proiect politic, ci un proiect care se poate concretiza in 16 noiembrie”, a spus Ponta la Antena 3.

De asemenea, candidatul PSD la prezidențiale a fost întrebat de ce a ales să facă acest eveniment pe aceeași dată pe care el își aniversează ziua de naștere.

”Este un loc potrivit (n.r. – Arena Națională) pentru acest gen. Un contracandidat vorbea de Ceausescu. Din cate stiu eu Ceașuescu îsi făacea congresele la Sala Palatului. Sa vedem cine își face congresul la Sala Palatului. Arena a fost facuta de noi pentru oameni. A fost o intamplare ca e si ziua mea astazi. Aveam doua optiuni: 13 si 20. În momentul in care am zis 13, toata lumea a zis nu 13”, a spus Ponta.

Replica a fost un atac la Elena Udrea pentru că ea a fost cea care a făcut această comparație și tot ea este cea care își va lansa candidatura la prezidențiale la Sala Palatului.

 Citește și: Cum va arata lansarea candidaturii Elenei Udrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *