Skip to content
Politică

Ponta face lumină în cazul prezidențiabilului ofițer acoperit

Premierul Victor Ponta a vorbit, din nou, despre ofițerul sub acoperire candidat la Președinție invocat de președintele Traian Băsescu.

Victor Ponta a afirmat că este de părere că nu există un candidat ofițer acoperit.

„Nu cred că au un agent, cred că au aruncat această chestiune și care e adversarul principal, acela va fi acuzat.. Că de obicei, domnul Băsescu ori are date pe care nu le folosește ori nu are niciodată și e un escroc”, a afirmat Victor Ponta.

„Cu siguranta există informații la care nu are acces nici măcar domnul Băsescu”, a continuat premierul.

Președintele Traian Băsescu a declarat că există un candidat la Președinție care este fost ofițer sub acoperire și că acesta ar trebui să își completeze CV-ul.

Totodată, președintele a afirmat că în cazul în care respectivul candidat fost ofițer acoperit nu face publică această informație despre el, o va face el însuși.

3 comentarii la “Ponta face lumină în cazul prezidențiabilului ofițer acoperit

  1. Daca nu ar avea de ce sa se teama, Tov VVP si-ar vedea de ale lui ca doar este foarte ocupat in aceasta perioada. Dar el baga batul prin gard sperand ca Dl. Basescu se va lasa prins in undita. Tov. VVP (desi a implinit 42 anisori) tot nu stie cum se joaca sahul fin al politicii. Vom asista la o perioada foarte interesanta care va intra in istoria Romaniei moderne. Tineti-va de scaune dragi PSD-isti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *