Skip to content
Alegeri Politică

Ponta face oferte către membrii PSD: O să îi blocăm biroul lui Dragnea

Liderul Pro România, Victor Ponta, anunță că se va înființa, în Camera Deputaților, un grup al deputaților independenți care se va numi Pro Europa. El a spus că în cazul în care Dragnea va încerca să pună bețe în roate, atunci deputații Pro România îi vor bloca biroul.

A apărut în Monitorul Oficial decizia 85 din 13 februarie 2019 decizia privind formarea unui grup de independenți. Ni se spune foarte clar că putem să ne constituim un grup parlamentar al independenților, nu al Pro România pentru că partidul nu a participat în alegeri. Vom forma acest grup care se va numi Pro Europa, ca să nu fie nicio confuzie.

Am semnat documentul prin care 21 de deputați trec în acest nou grup parlamentar și așteptăm pe oricine cu drag. Orice deputat și senator PSD știe că dacă ai ajuns de la 46% la 23%, cel puțin jumătate dintre ei nu vor mai avea unde să candideze. Noi vom analiza foarte atent să vedem pe cine primim, să nu mai avem surprize neplăcute.

Mâine este Biroul Permanent al Camerei Deputaților și vom depune cererea de formare a noului grup. Dacă din motive obiective președintele Camerei Deputaților va lipsi, atunci o va aproba înlocuitorul. În cazul în care nu se aprobă, atunci o să îi blocăm biroul de președinte al Camerei Deputaților. Avem imunitate, nu ne pot scoate de acolo cu jandarmii. Sper să nu se ajungă la acest lucru.”, a spus Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *