Skip to content
Politică

Ponta face punte între Toader și Dragnea: Prostie, lașitate, minciună și ticăloșie

ziaruldeinvestigatii.ro

Legea recursului compensatoriu, cea care duce la eliberarea a aproximativ 4000 de deținuți , stârnește rumoare în rândul politicienilor.

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a admis că nu credea ca prevederea care stabilește ca, pentru fiecare 30 de zile de detenție efectuate în condiții improprii, deținuții să beneficieze de o reducere cu 6 zile a pedeapsei, să ducă la un număr atât de masiv de eliberări, alți politicieni îii dau replica oficialului din guvern.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, fostul premier Victor Ponta atrage atenția asupra efectelor secundare ale acestei măsuri, care poate lăsa în libertate criminali și violatori alături de indivizi care au dovedit că se pot reintegra în societate.

„Trebuie luate masuri concrete pentru ca viata in penitenciare sa nu fie o tortura demna de Evul Mediu care ii face pe oamenii rai sa fie si mai rai / efortul facut de Adriana Saftoiu de a dezbate aceasta problema extrem de grava in Plenul Camerei Deputatilor este tratat cu dispret de Liviu Dragnea ca presedinte al CD

Trebuie luate masuri cerute de CEDO ca sa facem conditiile din penitenciare ( si ale detinutilor dar si ale personalui care lucreza acolo) la standarde europene – in felul acesta evitand sa fim si noi ca tara condamnata la diverse amenzi! In 2017 Dragnea, Toader & Conau facut emisiuni si gargara la tv – absolut nimic altceva!

In loc sa faca aceste lucruri corecte, promise in campania electorala si acceptate de toti oamenii rationali s-a adoptat o lege care scoate din inchisori criminali, violatori, talhari alaturi de cei care cu adevarat puteau sa dea banii inapoi si sa se reintegreze in societate!

Prostia, lasitatea, minciuna si ticalosia si-au dat mana de la Ministerul Justitie la conducerea Camerei Deputatilor – efectul il vom deconta noi toti ”, acuză deputatul, care crede că existau formule juridice care ar fi permis implementarea unei astfel de măsuri într-un mod mai puțin pompieristic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *