Skip to content
Politică

Ponta, huiduit la Arad. Jandarmii au încercat să împiedice protestul

Ajuns la Arad în turneul electoral pe care îl întreprinde, Victor Ponta, premier și candidat al PSD la președinție, a fost întâmpinat cu huiduieli de zeci de protestatari, în ciuda eforturilor Jandarmeriei locale de a împiedica manifestația.

Înarmați cu pancarde pe care scria „Ponta, ai pierdut deja!“ și „Ponta, rămâi sub acoperire!“, oamenii au susținut că se plimbă pe stradă, în fața inspectorului șef de la Jandarmeria Arad, care încerca să-i disperseze, argumentând că este un protest neautorizat.

„Este o activitate de protest și veți răspunde!“, a fost avertismentul celui care s-a prezentat drept colonelul Axenti. „Pentru ce? Pentru că mă plimb pe trotuar?“, a întrebat unul dintre cetățeni. „Da, pentru că vă plimbați“, a fost răspunsul șefului Jandarmeriei locale. Schimbul de replici a continuat în același mod halucinant minute în șir, informează romanialibera.ro.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit și la Iași, marți, pe traseul dintre Catedrala Mitropolitană, unde a participat la slujba de Sf. Parascheva, și zona Primăriei.

7 comentarii la “Ponta, huiduit la Arad. Jandarmii au încercat să împiedice protestul

  1. Finul lui Bashescu, primarul Falca, si-a adus toti finii pe care-i are prin Arad la o …..”plimbare” fortata de protest. Sa-i faca o mica placere nasului de la Cotroceni. Prea s-ar fi intristat nasul daca Aradul nu ar fi protestat la trecerea lui Ponta prin oras. Numai ca au fost doar vreo 10-20 de fini adusi de Falca.

  2. 30-40 de persoane pot fi foarte usor platite cu un 50 de eli si liderul lor cu 100 ca sa faca un mic scandal… Mi-e scarba ca, din cauza lui Basescu si a slugoilor lui, campaniile electorale, au devenit circ si motive de razbunare pe oponenti prin activarea politiei politice care, culmea, tocmai in aceasta perioada deschide dosare de care nu s-a atins de 3-4 ani dar nu dau curs niciunei plangeri din cele 12 500 din decembrie 2009, nu ancheteaza ALRO Slatina, nu ancheteaza cele 500 de plangeri depuse de guvernele Ponta in care Udrea si guvernele Boc si MRU sunt implicate, etc.

  3. Mai frustratilor ,Ponta va cistiga tocmai ptr. ca poporul s-a trezit si nu vrea sa fie condus iar de falca ,blaga,boc si gasca incompetenta a pdl ca „ghinion” e prea prost si e pe post de papusa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *