Skip to content
Politică

Ponta, iarăşi sarcastic la adresa PNL: Cea mai sinistră şi ridicolă adunătură de demagogi incompetenţi!

" "

Fostul prim-ministru Victor Ponta din nou se dovedeşte sarcastic la adresa actualului PNL, calificându-l drept „cea mai sinistră şi ridicolă adunătură de demagogi incompetenţi” pe care i-a văzut în politica românească din ultimii 150 de ani”.

CITIŢI ŞI: SONDAJ Alarmă pentru liberali: PSD depăşeşte PNL şi la nivel naţional. Umbra lui Iohannis se estompează

" "
" "

Referindu-se la cel mai recent sondaj INSCOP (mai precis, la partea cu priorităţile pe care ar trebui să le aibă instituţiile statului), Ponta a scris, joi, pe Facebook, că, în acest context, PNL rămâne să se ocupe de respondenţii nehotărâţi (care reprezintă 1,8% din totalul celor chestionaţi).

De ironia lui Victor Ponta nu scapă nici preşedintele Klaus Iohannis, la care ex-premierul se referă cu formula „Omul cu 6 case pierdute”.

„Din ultimul sondaj de opinie realizat de INSCOP ma intereseaza in mod deosebit raspunsul la intrebarea privind prioritatile pe care ar trebui sa le aiba Romania ( sigur ma bucur fff mult ca PSD e pe primul loc in preferinte, dar sa recunoastem ca asta se intampla si pt ca noul PNL/PDL este cea mai sinistra si ridicola adunatura de demagogi incompetenti pe care i-am vazut in politica romaneasc din ultimii 150 de ani)!

Aproape jumatate din romani (45,6%) vor ca prioritatea guvernarii sa fie cresterea economica si crearea de locuri de munca – adica exact ce am facut in 2012-2015 ( am atasat datele oficiale ca sa nu mai minta toti propagandistii ca ne laudam noi singuri)! Nu cred ca in 2016 Guvernul Lui , un guvern tehnocrat, provizoriu si extrem de slabut, poate sa faca ceva semnificativ!

Important este ca in perspectiva alegerilor PSD- ALDE – UNPR ( impreuna cu Grupul Minoritatilor Nationale si chiar cu UDMR) sa propuna un asemenea plan de dezvoltare pt 2016-2020! Si romanii s-au lamurit deja ca doar un asemenea Guvern va fi eficient si nu Guvernul «Omului cu 6 case pierdute»!

De combaterea coruptiei , vazuta ca prioritate de 25% din romani se ocupa Justitia, Parchetele, DNA si presa, care (sper) nu participa la alegerile din Noiembrie!

Iar PNL raman sa se ocupe de cei 1,8% care «nu stiu» ce prioritati au???”, scrie Victor Ponta, ataşând linkuri către ştiri economice din Ziarul Financiar şi Agerpres.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *