Skip to content
Politică

Ponta, iarăşi sarcastic la adresa PNL: Cea mai sinistră şi ridicolă adunătură de demagogi incompetenţi!

Fostul prim-ministru Victor Ponta din nou se dovedeşte sarcastic la adresa actualului PNL, calificându-l drept „cea mai sinistră şi ridicolă adunătură de demagogi incompetenţi” pe care i-a văzut în politica românească din ultimii 150 de ani”.

CITIŢI ŞI: SONDAJ Alarmă pentru liberali: PSD depăşeşte PNL şi la nivel naţional. Umbra lui Iohannis se estompează

Referindu-se la cel mai recent sondaj INSCOP (mai precis, la partea cu priorităţile pe care ar trebui să le aibă instituţiile statului), Ponta a scris, joi, pe Facebook, că, în acest context, PNL rămâne să se ocupe de respondenţii nehotărâţi (care reprezintă 1,8% din totalul celor chestionaţi).

De ironia lui Victor Ponta nu scapă nici preşedintele Klaus Iohannis, la care ex-premierul se referă cu formula „Omul cu 6 case pierdute”.

„Din ultimul sondaj de opinie realizat de INSCOP ma intereseaza in mod deosebit raspunsul la intrebarea privind prioritatile pe care ar trebui sa le aiba Romania ( sigur ma bucur fff mult ca PSD e pe primul loc in preferinte, dar sa recunoastem ca asta se intampla si pt ca noul PNL/PDL este cea mai sinistra si ridicola adunatura de demagogi incompetenti pe care i-am vazut in politica romaneasc din ultimii 150 de ani)!

Aproape jumatate din romani (45,6%) vor ca prioritatea guvernarii sa fie cresterea economica si crearea de locuri de munca – adica exact ce am facut in 2012-2015 ( am atasat datele oficiale ca sa nu mai minta toti propagandistii ca ne laudam noi singuri)! Nu cred ca in 2016 Guvernul Lui , un guvern tehnocrat, provizoriu si extrem de slabut, poate sa faca ceva semnificativ!

Important este ca in perspectiva alegerilor PSD- ALDE – UNPR ( impreuna cu Grupul Minoritatilor Nationale si chiar cu UDMR) sa propuna un asemenea plan de dezvoltare pt 2016-2020! Si romanii s-au lamurit deja ca doar un asemenea Guvern va fi eficient si nu Guvernul «Omului cu 6 case pierdute»!

De combaterea coruptiei , vazuta ca prioritate de 25% din romani se ocupa Justitia, Parchetele, DNA si presa, care (sper) nu participa la alegerile din Noiembrie!

Iar PNL raman sa se ocupe de cei 1,8% care «nu stiu» ce prioritati au???”, scrie Victor Ponta, ataşând linkuri către ştiri economice din Ziarul Financiar şi Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *