Skip to content
Politică

Ponta iese la rampă. Ce spune despre scenariul ”șef la Justiție”

aktual24.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, marți dimineața, pe pagina personală de Facebook, aduce lămuriri cu privire la ultimele zvonuri apărute în mass-media, potrivit cărora acesta ar urma să ocupe funcția de ministru al Justiției.

Astfel, Ponta susține, în postarea sa, că:  ”nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva”.

”Ma bucur ca nu sunt chiar singurul „nebun” care nu a votat si nu sustine aceasta poveste inutila si groteasca cu referendumuri ale Presedintelui contra PSD!

Dar sunt foarte ingrijorat pt Romania – in timp ce singurele noastre subiecte sunt : dosare, catuse, proteste , referendumuri nimeni nu mai da doi bani pe : economie, fonduri europene, investitii, sanatate, educatie, politica externa si regionala!!! Si o o sa vedeti foarte curand care este pretul pe care il platim toti ! Atata placere sinucigasa nu am vazut la alt popor!

Ps – am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele „din piata” / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez : nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli?)!”, scrie Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *