Skip to content
Politică

Ponta iese la rampă în legătură cu promulgarea Codului de procedură fiscală. Săgeţi aruncate spre opoziţie pe o temă binecunoscută

Premierul Victor Ponta iese la rampă în legătură cu promulgarea Codului de procedură fiscală şi aruncă săgeţi spre opoziţie pe o temă binecunoscută.

Într-un status publicat, miercuri, pe Facebook, prim-ministrul transmite: „Mă bucur că s-a promulgat Codul de procedură fiscală și Legea amnistiei fiscale. Până la 1 septembrie, prin sesiune extraordinară a Parlamentului, vreau să readoptăm noul #CodFiscal.

Explicând că acest Cod Fiscal „este al României” şi că actul normativ „ne ajută să creăm locuri de muncă pentru tineri, să dezvoltăm economia românească, să avem bani la fondul de pensii”, Ponta nu ratează ocazia să fie caustic la adresa opoziţiei, care, deşi, iniţial, l-a votat în Parlament, a avut atitudini critice după ce preşedintele Klaus Iohannis l-a retrimis Legislativului.

Astfel, arată Victor Ponta, Codul Fiscal „a fost discutat cu mediul de afaceri și a fost deja aprobat de ambele camere ale Parlamentului în unanimitate – chiar dacă unii acum uită ce au votat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *