Skip to content
Politică

Ponta iese la rampă: Știam că se falsifică probe la DNA Ploieşti!

aktual24.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, sâmbătă seara, la postul de televiziune România TV a declarat că știa că DNA falsifică probe, însă nu putea demonstra public.

Mai mult, Ponta a specificat că a aflat acest lucru atunci când a fost anchetat cumnatul său de către procurorul Mircea Negulescu.

„Eu ştiam de faptul că s-au falsificat şi se falsifică probe la DNA Ploieşti. Ştiam în mod direct, dar nu aveam capacitatea de a demonstra în public. Faptul că s-a demonstrat public acest lucru este, într-adevăr, o chestiune importantă, esenţială. A doua chestiune, mai importantă, este că nu se întâmplă nimic. Degeaba sunt probe, degeaba se arată lucruri care în orice ţară cu stat de drept sau fără stat de drept ar fi ieşit un scandal – şi pe vremea lui Ceauşescu se întâmpla ceva: îi lua Ceauşescu, îi dădea afară, îi muta, le făcea ceva – la noi, pe lângă faptul că se falsifică probe (…) nu se întâmplă absolut nimic. Cred că, până la urmă, atmosfera în România va fi mai rea după aceste dezvăluiri decât mai bună. Oamenii văd ce se întâmplă şi degeaba: nu se întâmplă absolut nimic„, a menționat Ponta, la România TV.

De asemenea, fostul premier susține că a mai văzut, „în mod direct”, cum se falsifică probe „în faimosul dosar Tony Blair”, despre care susţine că „a apărut cu un singur scop – politic”: de a nu candida el şi Sebastian Ghiţă la alegerile parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *