Skip to content
Politică

Ponta, ieșire furtunoasă: Dragnea a promis „protectorilor” săi cel mai mare jaf

gandul.info

Curtea Constituțională a României, prin președintele Valer Dorneanu, a luat miercuri decizia conform căreia Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții este neconstituțional.

CITIȚI AICI: UPDATE CCR, lovitură devastatoare pentru Dragnea: legea Fondului Suveran, neconstituțională

Ca reacție, fostul prim-ministru al României, membrul fondator al Pro România, Victor Ponta, a venit cu o reacție nestăvilită într-o postare pe Facebook în care îl acuză pe Liviu Dragnea că ar fi dorit să pună la cale „cel mai mare jaf din avuția României după 1989″. Ponta declară că motivul din spatele acestui proiect ar fi că Dragnea intenționa „să plătească pentru protecția sa politică și pentru câteva fotografii cu lideri internaționali”.

„Curtea Constitutionala a oprit ( pentru moment cel putin) cel mai mare jaf din avutia Romaniei dupa 1989 – aceasta uriasa hotie a fost promisa de Liviu Dragnea “protectorilor” sai din afara tarii ( Rusia , Israel , SUA) / era un pret de peste 10 miliarde de euro din ce a mai ramas Statului si poporului Roman pe care Dragnea era dispus sa il plateasca pentru protectia sa politica si pentru cateva fotografii cu lideri internationali!

Insa CCR nu poate face mai mult – daca vrem ca Dragnea sa nu vinda Romania la bucata trebuie sa facem si noi mai mult ( iar parlamentarii care au votat acest jaf sa nu inchida ochii si sa stie ca sunt complici la acesta crima impotriva Romaniei)!”, a scris Ponta pe Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *