Skip to content
Politică

Ponta, ieșire virulentă: Dancilă, victimă a manipulării și paranoiei unui om care o șantajează

ziaruldeinvestigatii.ro

Victor Ponta, fostul premier al României, marți, într-o postare pe pagina sa de Facebook, lansează un apel către actualul premier al țării, Viorica Dăncilă, pe care o roagă să nu mai meargă în vizite externe pentru a nu mai cădea victimă unor gafe care să pună România într-o situaţie umilitoare.

Mai mult, liderul ”Pro România” atrage atenția asupra faptului că Viorica Dăncilă este o victimă a consilierilor lui Dragnea care intenţionat o lasă şi o pun în situaţii în care să gafeze pentru a îi distruge imaginea şi a lăsa de înţeles că este doar o „marionetă”, iar la Guvern decid Vâlcov şi Shhaideh.

”Fac un apel la “responsabilitatea” Doamnei Dancila si o rog cu toata buna credinta : nu mai mergeti ( o perioada macar ) in vizite in strainatate!!!

Update : am simtit de la inceput ca este ceva ciudat cu acea “greseala” cu interviul Doamnei Dancila la care s-a dat si discutia anterioara intre consilier si reporter / am intrebat si eu vechile cunostiinte de la Guvern si din presa si toti mi-au spus ca nu a fost nicio greseala ci o chestiune regizata care sa demonstreze ca Viorica Dancila nu este in stare de nimic si e un fel de marioneta a consilierilor care sunt trimisi de Dragnea / in acelasi sens sunt date “pe surse” din Guvern zi de zi informatii catre presa din care sa rezulte ca singurii decidenti acolo sunt Darius Valcov si Sevil Shaideh iar orice discutie cu Dancila este inutila / daca este asa inseamna ca Doamnei Dancila i se construieste aceasta imagine ridicola si umilitoare nu doar de catre presa “rautacioasa” ci chiar din interior – si asta este foarte grav.

Un prim ministru are suficient de multa treaba in tara / un prim ministru merge in vizite externe doar daca este bine pregatit, daca are obiective concrete si vine cu rezultate concrete ( nu ca sa se faca turism pe banii Guvernului, poze cu personalitati si nici shopping cu consilierele) / un prim ministru care nu stapaneste suficient de bine o limba straina nu vorbeste altfel decat avand alaturi un translator profesionist.

Am mers in multe vizite externe si am participat la multe evenimente internationale / am dat interviuri live la cele mai mari posturi de televiziune din lume cu jurnalisti agresivi pe teme extrem de dificile – desi am fost pregatit ani de zile inainte de ocuparea functiei pentru aceste momente tot le-am considerat extrem dificile ! Cand nu esti pregatit pentru ceva trebuie sa ai mintea necesara sa eviti!

In intalnirile mele internationale multi interlocutori isi aminteau cu cu placere de Adrian Nastase sau Calin Popescu Tariceanu si ma simteam mandru de acest lucru ( Emil Boc a avut acel bun simt apreciabil de a se limita la activitatea pe plan intern) /

Atunci cand Doamna Dancila este pusa in situatii umilitoare pe plan international nu imi vin sa rad deloc – pur si simplu ma rusinez si imi pare rau.

Cred inca in bunul simt al doamnei Dancila si cred ca este o victima a manipularii si paranoiei unui om care o santajeaza cu faptul ca a sprijinit-o pana acum in diverse functii politice / vreau binele Romaniei prin pastrarea prestigiului functiei de Prim Ministru – asa ca o rog sa nu mai asculte de consilieri stupizi, lacomi si egoisti si sa isi desfasoare activitatea in Romania lasand relatiile externe in sarcina Ministrului Teodor Melescanu ( care poate face acest lucru foarte bine)!

Sper sa inteleaga acest apel si sa evite in viitor sa mai fie tinta de bascalie a intregii tari – pentru binele sau si al nostru!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *