Skip to content
Politică

Ponta îi dă de gol pe PSD-iștii în cărți pentru premierat

nineoclock.ro

Fostul prim-ministru Victor Ponta îi dă de gol pe colegii din Partidul Social Democrat (PSD) care s-ar afla în cărți pentru a fi propuși pentru funcția de premier după alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

Deputatul a venit, vineri, cu amănunte despre prim-ministrul pe care îl va propune PSD, având în vedere că acest partid nu a dorit să facă public vreun nume.

Astfel, potrivit lui Ponta, ar fi vorba despre un ministru din cabinetul pe care el l-a condus, exemplificând, în acest sens, cu foștii guvernanți Liviu Dragnea, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici, scrie Antena3.ro.

„PSD va propune pentru funcția de premier pe cineva cu performanță din guvernul pe care l-am condus. Un ministru, un fost ministru care a învățat și ce înseamnă guvernare. Există în conducerea PSD, începând cu Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Eugen Teodorovici și toți ceilalți care au fost miniștri și au avut performanță în actul de guvernare. Un om care să gestioneze cea mai grea funcție din România. Am discutat cu Liviu Dragnea, am înțeles strategia că, dacă eram într-o țară normală, era bine, dar în România se joacă cu arme murdare”, a declarat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *