Skip to content
Politică

Ponta îi dă dreptate lui Vanghelie

Președintele PSD, Victor Ponta, a spus, vineri, că una dintre greșelile pe care le-a făcut în campania pentru prezidențiale a fost faptul că a continuat războiul cu președintele Traian Băsescu, lucru care l-a „uzat”. 

„Mă întreba cineva dacă cred că am făcut greșeli în campanie. Da, categoric, da. Care dintre ele? De exemplu, faptul că am rămas în războiul cu Traian Băsescu. M-a uzat acest lucru. Domnul Iohannis nu a intrat în războaie, nu s-a certat cu nimeni, l-a ajutat acest lucru”, a afirmat Ponta la DC News.

El a mai spus că votul din 16 noiembrie a fost unul „împotriva sistemului politic” și „un semnal pentru o schimbare de fond a sistemului politic și pentru dialog”.

Același lucru l-a afirmat și Marian Vanghelie, exclus din PSD, care a declarat că Victor Ponta a mizat totul în alegeri pe lupta impotriva lui Traian Băsescu, afirmând că este o luptă inutilă.

1 comentariu la “Ponta îi dă dreptate lui Vanghelie

  1. credea ca o sa-i aduca multe voturi chestia aia de pe mana cu suspendarea, de-aia latra zi si noapte basescu-n sus si in jos. si cand colo, ce sa vezi, a iesit pe dos. acum a devenit „eroare” si „l-a uzat”. vai, vai bietul puisor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *