Skip to content
Politică

Ponta îi dă peste nas lui Macovei. Ce spune despre austeritate şi unde greşeşte Gorghiu

Prim-ministrul Victor Ponta îi dă peste nas europarlamentarului Monica Macovei. Ce spune despre austeritate şi unde greşeşte co-preşedintele PNL Alina Gorghiu

Într-un mesaj publicat, joi, pe Facebook, premierul îi răspunde eurodeputatului, care îl acuză de populism şi iresponsabilitate, în contextul recentelor promisiuni de creştere a salariilor şi scădere a taxelor.

Astfel, şeful Executivului o critică pe Macovei, alături de dreapta din România, pe care îi califică drept „profeţii austerităţii”. În acest context, Ponta aminteşte de minusurile guvernării PDL.

„Nivelul la care au ajuns aberațiile «dreptei» este impresionant! Potrivit «profeților austerității» (Macovei-Băsescu-Predoiu-Boc și restul din PNL/PDL), atunci când crești salariile și scazi taxele ești «populist și iresponsabil».

Aceasta este ideologia dreptei din România, care vrea să ajungă din nou la putere – ca să facă ce știu ei mai bine și ce au mai făcut în trecut: să taie salariile și să crească taxele.

De asemenea, este mult mai ușor și pentru doamna Alina Gorghiu să îmi ceară demisia, decât să recunoască faptul că putem avea o scădere a taxelor și o creștere a salariilor pentru că avem creștere economică, rezultată din decizii bune de guvernare!” a scris Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *