Skip to content
Politică

Ponta îi dă replica lui Iohannis din SUA

" "

Premierul Victor Ponta a ținut să îi dea replica lui Klaus Iohannis după reacția acestuia la fotografia în care premierul apare alături de Barack Obama, președintele SUA.

Ponta a declarat că ar fi bine dacă Iohannis „ar veni măcar o dată în SUA”, adăugând că a avut o discuție cu președintele SUA, Barack Obama.

" "
" "

„E bine dacă vine o dată în America și dacă se întâlnește cu cineva, sau dacă merge la Chișinău sau altundeva. Eu am călătorit mult și am discuții cu mulți lideri ai lumii, am fost primit în Berlin în vizită oficială, la Paris, Roma. Pentru că România a fost izolată pe plan extern (…) Cu Obama am avut ocazia la prânzul de ieri oferit de Ban Ki Moon să discut în câteva minute și să îi confirm că am avut o discuție lungă cu doamna Nuland, care este persoana pe politică externă care răspunde de regiunea noastră și am stabilit că lucrurile importante sunt lucruri clare și stabilite. Evident, din partea americană am primit mulțumirea, aprecierea că da, România e un reliable partner ( partener de nădejde)”, a declarat Ponta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *