Skip to content
Politică

Ponta îi desființează pe Gorghiu și Blaga: „Stan și Bran de la PNL!” (VIDEO)

După ce au apărut în spațiul public informații conform cărora Partidul Național Liberal, în frunte cu Alina Gorghiu și Vasile Blaga, ar dori să renunțe și la Marian Munteanu, acesta fiind cel de-al treilea candidat al liberalilor pentru cursa la Primăria Generală a Capitalei, liderii politici, printre care și fostul premier, Victor Ponta, nu s-au abținut în a ironiza situația delicată în care se află PNL-ul.

Astfel, într-o postare pe pagina de Facebook, Ponta îi aseamănă pe copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga cu celebrii comici Stan și Bran, însoțindu-și postarea cu un filmuleț.

Deci situatia deja este exact ca in filmuletul celebru – Stan si Bran de la PNL ( Gorghiu si Blaga ) s-au tot caznit sa duca pianul ( ” candidatul” adica) pe scari !!!
Nu a iesit cu Busoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu …. O sa mai incerce pana se termina filmul!
Dupa ce au tipat ca vor guvernarea si l-au pus pe Ciolos tehnocratul, au tipat ca vor castiga Bucurestiul si au terminat prin a arata exact gradul de penibil si degringolada la care nici macar PNTCD nu ajunsese!
Acum macar e destul de clar – batalia la Capitala se da intre Gabriela Firea si Nicusor Dan/ nu este deloc asa usor cum pare dar cred ca PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou la Primaria Generala , dupa 2012!
Ceea ce cred ca e corect ( tinand cont de oferta celorlalti) si e si foarte bine!”, a scris Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *