Skip to content
Politică

Ponta îi pune la zid pe Băsescu și Udrea: ”Au fost ca Nicolae și Elena Ceaușescu”. Cum va vota PSD în cazul Elenei Udrea

" "

După prima ieșire a lui Traian Băsescu după o lungă perioadă de absență din spațiul public, în cadrul căreia fostul șef al statului a lansat o serie de acuze și la adresa PSD, Victor Ponta îi oferă replica fostului Președinte.

”Domnul Basescu si doamna Udrea au fost varfurile, cam cum au fost Nicolae si Elena Ceausescu in 89. Eu cred ca e bine sa se faca dreptate pana la capat. Oamenii merita aceasta dreptate.

" "
" "

(…) Ilegalitățile și tăierile din acea perioadă nu au fost semnate doar  de Traian Băsescu sau Elena Udrea.  Au semnat prim- miniștri, miniștri (n.r.: din Guvernele Boc). Au semnat oameni pe care acum îi vedeți în prim- plan. Dorința mea este ca din lecțiile acelui regim care s-a terminat în decembrie să învățăm cu toții”, a precizat Victor Ponta la RTV.

Șeful PSD a precizat că parlamentarii partidului pe care îl conduce vor vota în favoarea urmăririi și arestării preventive a Elenei Udrea.

”Asa am discutat la grupurile parlamentare, asa am decis si asa vom face. Acum e intamplator vorba de dna Udrea, in decembre a fost vorba de colegi de-ai nostri”, a punctat Victor Ponta la RTV.

”Sunt lucruri importante ca tin de viata de zi cu zi tocmai din anumita teama, spre exemplu achizitiile publice. oamenii zic, hai sa fie mai multe semnaturi, ca vin pe urma si te intreaba. Am vazut la colegele din PNL un discurs de-al PDL-ului din anul 2010”, a mai subliniat premierul României.

Întrebat dacă dezvăluirile Elenei Udrea ar trebui dezbăture în cadrul CSAT, Ponta a precizat următoarele: ”Eu cred că în CSAT nu trebuie discutate dosare penale. Nu știu să vă răspund la o astfel de propunere. Dacă va fi ceva legat de siguranță națională vom discuta.”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *