Skip to content
Politică

Ponta îi pune pe jar pe guvernanți: „Nu e nimeni bătut în cuie”

Premierul României, Victor Ponta, îi pune pe jar pe guvernanți, luni, în cadrul unei intervenții telefonice la postul România TV.

După ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre remaniere guvernamentală și  a anunţat că i-a cerut lui Ponta să se gândească dacă vrea să înlocuiască unii dintre miniştri cabinetului pe care îl conduce, Victor Ponta a declarat că „nu e nimeni bătut în cuie”.

„Intotdeauna, fiecare ministru, si ceilalti colegi, tot timpul sunt intr-o analiza. Nu e nimeni batut in cuie intr-un scaun. Sunt lucruri de bucatarie interna a partidului. Atata timp cat Guvernul e performant si oamenii multumiti, cred ca lucrurile sunt absolut in regula. Planuim sa facem tot timpul evaluarea. (…) Repet, am auzit numai vorbe bune din partea coalitiei despre eficienta Guvernului, chiar din partea presedintelui Klaus Iohannis, dar cand apar probleme schimbam ministrii, schimbam secretari de stat, sigur ca da. Ce a spus domnul Dragnea e foarte corect, discutam, luam decizii impreuna. Lumea in general e multumita de Guvern, ca se poate mai bine, sigur ca se poate”, a declarat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *