Skip to content
Politică

Ponta îi râde în nas lui Dragnea: Tudose chiar va conduce el Guvernul

subiectiv.ro
" "

Demiterea șefului ANAF de către premierul Mihai Tudose îi dă motive lui Victor Ponta să jubileze în fața lui Liviu Dragnea, pentru simplul motiv că acesta pare să pierdut din nou controlul asupra Executivului.

Pe lângă demiterea lui Bogdan Stan, Ponta vede și alte contre pe care Tudose i le-a dat subtil lui Dragnea în cele 18 zile de când a fost instalat în fruntea guvernului.

" "
" "

Într-o postare de pe pagina personala de Facebook, fostul prim ministru spune că  lucrurile încep să arate ceva mai bine în PSD, în condițiile în care s-ar putea ajunge la tăierea robinetului de investiții către Teleorman prin ministerul condus de fina lui Dragnea, Sevil Shhaideh, sau prin asumarea răspunderii politice și juridice în Parlament pentru crearea controversatului Fond Suveran de Investiții.

„Incep sa sper ca Premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul – ceea ce oricum e singura solutie ca lucrurile sa evolueze bine!

1. A spus Grindeanu ca seful ANAF trebuie demis – a spus Dragnea ca trebuie tinut in functie ( ca doar era omul lui) – Tudose l-a demis azi.

2. Au spus toti reprezentantii mediului de business, specialistii si Comisia Europeana ca impozitul pe cifra de afaceri este o mare greseala – a spus Dragnea ca e bun acest impozit si ca face parte din „gandirea sa economica” de tip latino-american ( nu am spus chiar brazilian) – Tudose a anuntat ieri ca nu se introduce.

3. Am spus eu de ani de zile ca principala preocupare de parteneriat a Guvernului trebuie sa fie cu Moldova – Dragnea a spus ca trebuie cu Israelul ( ca pe acolo spera el sa mai organizeze o vizita cu poze la Washington – sigur la un pret apreciabil ) – Tudose merge saptamana asta la Chisinau”, comentează Victor Ponta în postarea sa.

Demiterea lui Bogdan Stan, un apropiat al lui Dragnea, de la șefia ANAF a generat o reacție promptă din partea președintelui PSD, care l-a si convocat pe premierul Mihai Tudose la o ședință între 4 ochi.

Chestiunea înlocuirii lui Stan de la șefia Fiscului a fost un motiv de dispută timp de 2 săptămâni între președintele PSD și șeful Executivului, acesta din urmă reclamând un nivel scăzut al colectării veniturilor fiscale în primele 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *