Ponta îi răspunde Elenei Lasconi: Încă o “Coana Leana” a apărut în politică românească

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Fostul premier Victor Ponta îi răspunde Elenei Lasconi, după ce aceasta a criticat apariţia sa la o masă la restaurant alături de Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, numind-o pe actuala preşedintă a USR ”încă o “Coana Leana”” care a apărut în politică românească. El mai afirmă despre lasconic că ”pupă cruci dar se da woke”, nu face nimic ca primar dar dă mereu vina pe alţii. ”Vrea să fie o scandalagioaica care o face pe Şoşoacă să pară o “Lady”!”, Conchide Ponta.

”Încă o “Coana Leana” a apărut în politică românească – că să continue “blestemul Elenelor”! De 100 de ani în politica din România ne “ajută” o Elena ! Nu o cunosc personal pe Elena Lasconi – credeam că e doar un alt demagog oarecum clasic, pupă cruci dar se da woke, nu face nimic ca primar dar dă mereu vina pe alţii, vorbeşte despre orice dar nu se pricepe la nimic, încă o “telepromptistă” în politică , nimic special! Acum am ocazia să descoper că vrea să fie o scandalagioaica care o face pe Şoşoacă să pară o “Lady”! ”, a scris Ponta pe Facebook.

El continuă în acelaşi registru ironic, făcând referire la activitatea jurnalistică a lui Lasconi, iar apoi la faptul că aceasta nu a reuşit să se întâlnească nici măcar cu ”ostaşul Ciucă”, dar şi la colegii de aprtid ai actualului lider USR.

”Dragă Elena – ştii bine că am fost la ziua jurnalistului Marius Tucă ( adică jurnalist adevărat , nu că tine care prezentai ştiri pe plajă)! Ştii bine că oamenii politici inteligenţi şi educaţi pot să stea la o masă fără să îşi ridice poalele în cap ( văd că tu nu ai reuşit să ajungi la masă nici măcar cu “ostaşul” Ciucă) . Ştii bine că oamenii din gaşca ta userista au făcut mai multe combinaţii decât toţi politicienii în ultimii ani şi s-au pricopsit cu nişte milioane bune în această perioada! Dacă vrei să arăţi altfel decât “fatalaii” pe care i-au bătut tu la USR şi vrei la masă “celor mari” comportă-te că o “doamna”!”, încheie Ponta.

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a comentat imaginile în care Marcel Ciolacu, Mircea Geoană şi Victor Ponta apar la aceeaşi masă, la aniversarea jurnalistului Marius Tucă, afirmând că ”peceriştii, fesenişii, pesedişti noi şi vechi, roşii sau vopsiţi în galben, fac blaturi pentru puterea efemeră”. ”Ei au rezervat o masă şi au amanetat România. De ce? Pentru că pot. Pentru că am închis ochii la combinaţiile lor de la aceeaşi masă, cu aceleaşi personaje şi ne-am mulţumit cu firimituri electorale”, adaugă ea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: