Skip to content
Politică

Ponta, replica la propunerea lui Băsescu: „Iohannis poate să vină cu președintele de mână la confruntare”

Premierul Victor Ponta i-a răspuns președintelui Traian Băsescu, după ce acesta a propus ca dezbaterea electorală între cei doi finaliști ai alegerilor prezidențiale să se țină la Cotroceni.

Ponta a declarat că nu apreciază faptul că Băsescu se implică în campanie, însă a afirmat că dacă Iohannis dorește să vină cu Băsescu la dezbaterile televizate propuse deja, poate să vină.

„Înțeleg că domnul Băsescu vrea să-l ajute pe Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar atât timp cât e președinte ar trebui să stea mai departe de campania electorală. Dacă Iohannis vrea să vină cu Băsescu la dezbaterile pe care le avem luni, marți, miercuri joi, e dreptul lui”, a afirmat sâmbătă Victor Ponta, după ce a fost întrebat de jurnaliști, în timpul vizitei sale în Kosovo.

„Apele s-au despărțit. Este foarte clar că noi vom merge mai departe sub forma USL, dânșii sunt Iohannis, Băsescu și cei de la PDL și oamenii pot să știe până la 16 noiembrie cu cine vor să rămână”, a continuat Victor Ponta.

1 comentariu la “Ponta, replica la propunerea lui Băsescu: „Iohannis poate să vină cu președintele de mână la confruntare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *