Skip to content
Politică

Ponta îi trimite la colț pe USR-iști: Haosul fiscal-bugetar bate la ușă – Dumnezeu cu mila!

www.nineoclock.ro
" "

Fostul premier al României Victor Ponta, luni, într-o postare pe pagina personală de Facebook, a criticat depunerea de către USR a 5.000 de amendamente la Ordonanța care prevede introducerea Split TVA, el arătând că în prezent, prevederile acesteia sunt în vigoare și o prelungire a dezbaterii în Parlament nu face decât să prelungească aplicarea ei.

„Azi Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care devine obligatoriu Sistemul «TVA Split» pentru TOATE firmele din Romania ESTE IN VIGOARE!

" "
" "

Degeaba a reusit Eugen Teodorovici sa schimbe ceva foarte bun in Legea de aprobare a Ordonantei cand s-a discutat la Senat / pentru a se aplica aceste schimbari trebuie ca legea sa fie votata in forma noua si la Camera Deputatilor si sa fie promulgata de Presedinte ( plus publicata in Monitorul Oficial)/ altfel ramane in vigoare Ordonanta.

Colegii de la USR probabil ca au intentii bune dar metoda propusa este o prostie / cu cat depui mai multe amendamente si prelungesti discutia la Camera cu atat mai mult Ordonanta ramane in vigoare si produce efecte de la 1 Ianuarie/ ati inteles?

Deputatii din Grupul #ProRomania vom cere dimpotriva – sa fie cat mai repede discutata si votata Legea de aprobare a Ordonantei in forma care elimina obligativitatea TVA Split ( poate sa ramane optional ca oricum asa este de la 1 Octombrie si nu s-a inscris nimeni)!

Oricum “Haosul Fiscal Bugetar” bate la usa – de la 1 Ianuarie Dumnezeu cu mila! Iar noi ne uitam la razboiul “Dragnea – Kovesi””, a scris Victor Ponta, luni, pe pagina sa de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *