Skip to content
Politică

Ponta îl desființează pe Iohannis: S-a dus ca surda la horă

Premierul Victor Ponta l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis, pe tema refugiaților, precizând că șeful statului „nu face nimic”.

„Problema nu e ce spune domnul Iohannis, problema e că nu face nimic. Știți ce a făcut la Bruxelles? S-a dus ca surda la horă. Domnia sa merge la Bruxelles, tace din gură, se întoarce și tace din gură. De fiecare dată, domnul Băsescu îi întinde o capcană, domnul Iohannis fiind arogant, cade în capcană. Domnul Iohannis habar nu are ce am vorbit noi la Sofia. E cetățean al României și ar trebui să se intereseze. Cum s-a dus (n.r. Bruxelles), așa s-a și întors”, a declarat Ponta.

De asemenea, premierul a precizat strategia României în ceea ce privește problema refugiaților, arătând că țara noastră este solidară cu Europa atât timp cât celelalte state demonstrează solidaritate.

„Pe de o parte suntem solidari, iar pe de altă parte, dacă ceilalți își închid granitele, n-o să fim de acord ca toți refugiații să vină în România, Serbia și Bulgaria. Vreau să știe toți cetățenii că am luat măsuri pe plan național, dar și pe plan regional. Trebuie să ne coordonăm, să avem acțiuni comune. Mesajul meu este de calm”, a spus prim-ministrul.

5 comentarii la “Ponta îl desființează pe Iohannis: S-a dus ca surda la horă

  1. In locul lui Iohannis as fi formulat reclamatie penala impotriva lui Ponta si in temeiul prevederilor constitutionale l-as fi SUSPENDAT din functie!!Dar trebyuie sa fii dracos si Iohannis nu-i barbat!!!

  2. hahaha Autistul IOHANIS a luat-o in bot.. Asa ii trebuie daca atunci cand vorbeste emite bazaconii.. I-a zis-o bine Ponta ... S-a dus la Bruxelless ca surda la hora ...hahaha spune:

    Iohanis nu prea stie cu ce se manaca functia de demnitatea de PRESEDINTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *