Skip to content
Politică

Ponta îl ia la șuturi pe Dragnea în problema UDMR: Îi minte și pe ei, ne minte și pe noi! EXCLUSIV

aktual24.ro

Proiectul de lege al UDMR prin care s-ar permite extinderea folosirii limbii materne, prin scăderea pragului de la care autoritățile locale sunt obligate să asigure acest drept a fost avizat favorabil de Comisia de muncă din Camera Deputaților.

Citiți și UDMR, proiect controversat: limba maghiară în administrație

În acest context, contactat de redacția de știri Psnews.ro, fostul premier al României, Victor Ponta a amintit că actualul lider al social-democraților Liviu Dragnea a declarat recent că, sub nicio formă, nu va accepta cerințele UDMR. Mai mult, Victor Ponta a declarat că va urmări ”cu atenție” pașii pe care Liviu Dragnea îi va face în Parlament.

”Domnul Dragnea a zis că <<Nici vorbă, niciodată!>>. Vreau să văd ce face domnul Dragnea în Parlament. O să îl urmăresc cu mare atenție, dacă și de data asta îi minte pe toți, cum face de altfel de 10 luni. Trebuie să îl întrebăm pe Dragnea de ce a jurat că niciodată nu e de acord. Trebuie să vedem ce face în Parlament: dacă îi păcălește pe cei de la UDMR sau poate ne minte pe noi toți ceilalți. Eu cred că-i minte și pe UDMR, și pe noi, dar rămâne să vedem, să avem o probă”, a declarat Victor Ponta pentru Psnews.ro.

1 comentariu la “Ponta îl ia la șuturi pe Dragnea în problema UDMR: Îi minte și pe ei, ne minte și pe noi! EXCLUSIV

  1. ponta ar trebui să tacă, pe vremea lui le-a dat nas ungurilor mai ceva ca acum……cât despre prostia psd-iștilor privind limba maghiară vorbită în instituțiile românești din zonele cu bozgori mai mulți decât români, le va ieși pe nas….reduc posturile românilor pentru a angaja unguri, la noi în țară? să se mai gândească la așa ceva!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *