Skip to content
Politică

Ponta îl îngroapă pe Băsescu. „Și de la Microsoft s-au dus bani în campania președintelui”

Premierul Victor Ponta a declarat că este bine cunoscut faptul că președintele Traian Băsescu a fost sprijinit financiar în campania electorală din 2009 de compania Lukoil.

În cursul zilei de astăzi, președintele Traian Băsescu a lansat un avertisment grav către compania Lukoil , afirmând că dacă nu respectă legile statului român, pot  pleca.

„Ia plecați, măi băieți, dacă nu respectați legile. Dar să nu se gândească că vor pleca cu rafinăria”; a precizat Băsescu.

Premierul Victor Ponta a și-a exprimat opinia potrivit căreia și compania Microsoft a sprijinit financiar campania președintelui Traian Băsescu din 2009.

„Lukoil a participat la campanie, e și în Monitorul Oficial. Eu cred că și de la Microsoft s-au dus bani în campania lui Băsescu”, a declarat premierul

2 comentarii la “Ponta îl îngroapă pe Băsescu. „Și de la Microsoft s-au dus bani în campania președintelui”

  1. si-a gasit cine sa vprbeasca despre furturi. ati uitat domnule Ponta cand afirmati ca sistemul de furt al lui Basescu a functionat mai bine decat al dumnavoastra? Rusine!!

  2. Este prea tanar sa faca magariile pe care le au facut alti si pe care vor sa le faca in continuare atentie ,atentie votanti sa nu o muscam din nou

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *