Skip to content
Politică

Ponta îl pune la zid pe Dragnea: Transformă Delta Dunării într-un fel de lac Belina!

Observator

Liderii Pro România Victor Ponta și Daniel Constantin au susținut joi o conferință de presă la Tulcea pentru a anunțat înființarea organizației județene a partidului.

În cadrul conferinței Victor Ponta a declarat că Delta Dunării devine un fel de lac Belina, un loc vizitat frecvent de președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Din păcate, acum, dacă informațiile mele sunt corecte, ne-am întors la perioada în care Delta devine un fel de lac Belina. E a lui Dragnea. (…) Am făcut centrul de la Uzlina ca pe un loc în care orice invitat din afara României să vină să vadă frumusețea României. Am adus prim-miniștri, comisari europeni, iar Dragnea merge acum cu iubita”, a spus Victor Ponta, în timpul unei conferințe de presă susținută la Tulcea.

Președintele Pro România a amintit că au fost investite fonduri guvernamentale în amenajarea centrului din Uzlina și că amenajarea a urmat modelul altor state europene ale căror guverne își invită oaspeții din străinătate în vizite informale în locuri emblematice pentru statele gazdă, conform Agerpres.

„Am învățat un lucru legat de Deltă, dacă rupi Administrația de autoritățile locale, dacă impui pe cineva de la București şi dacă acea persoană nu are niciun dialog cu autorităţile locale, nu se coordonează, iese un dezastru. S-a mai întâmplat şi-n alte dăţi. Din câte am înţeles, şi acum e aşa. Cei de aici au ei o pilă la Bucureşti şi nu mai stau de vorbă. Rezultatul este un eşec. Nu poţi rupe Administraţia de autorităţile locale pentru că se blochează între ele. (…) Cred că mai degrabă ar trebui să fie obligatorie relaţia cu autorităţile locale şi cu cei care investesc în Deltă, pentru că dacă nu discuţi cu investitorii privaţi, dacă nu înţelegi că trebuie să îmbini interesul economic cu protecţia, va ieşi o ceartă continuă”, a mai spus preşedintele Pro România.

Guvernatorul Rezervaţiei, Mălin Muşetescu, a refuzat să comenteze declaraţiile liderului Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *