Skip to content
Politică

Ponta îl toacă mărunt pe Dragnea: Își promovează doar oamenii din “Cartelul Teldrum”! EXCLUSIV

iasitvlife.ro

Fostul președinte al PSD Victor Ponta a oferit miercuri după-amiază o declarație pentru PSnews.ro, în care l-a făcut cu ou și cu oțet pe actualul șef al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Discuția s-a purtat ca urmare a anunțului lui Dragnea potrivit căruia acesta vrea un Congres extraordinar al PSD în luna martie.

DETALII AICI: UPDATE Dragnea vrea Congres extraordinar. Cum i-a dat peste nas lui C. Ștefănescu

Concret: Victor Ponta a apreciat că intenția lui Dragnea „este doar o farsă”, iar baronul de Teleorman „îi umilește pe membrii obișnuiți ai PSD și își promovează în conducere doar oamenii obedienți din «Cartelul Teldrum»”.

Întrebat ce implicații crede că va avea Congresul din martie, fostul premier a răspuns: „Pentru votanții PSD arată doar că Dragnea nu dă doi bani pe ei și preferă să țină controlul pe cercul restrâns din conducere”.

Totuși, ex-prim-ministrul a apreciat că evenimentul nu va fi de natură să îl facă pe Liviu Dragnea mai puternic în PSD decât este acum și că nu se va transforma într-o rampă de lansare pentru actualul premier de facto în perspectiva următoarelor alegeri prezidențiale.

„Asta (apariția rampei – n.r.) va fi în 2019”, a încheiat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *