Skip to content
Politică

Ponta: În țara noastră interesul de partid ajunge să fie sinonim cu PROSTIA!!

ziaruldeinvestigatii.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, miercuri dimineață, pe pagina personală de Facebook, a postat un mesaj prin care își arată indignarea față de decizia ALDE de a-l da afară din Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților, pe deputatul Sorin Câmpeanu, actual rector al Universității de Agronomie, președintele ales al celei mai mari organizații academice internaționale și Președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România.

”In tara noastra interesul de partid ajunge sa fie sinonim cu PROSTIA!!

Sorin Cimpeanu a fost un foarte bun Ministru al Edicatiei, este rector si Presedintele Uniunii Rectorilor din Romania – plus romanul cu cea mai mare functie la nivel international – Președintele Asociației Mondiale a universităților francofone!

Sa il dai afara pe Sorin Cimpeanu din Comisia de Educatie pe motiv ca s-a certat cu Partidul este mai mult decat o greseala – e chiar o prostie!

Ps – ma bucur ca liderul Grupului PSD din Camera Marcel Ciolacu a avut intelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastra!! Felicitari pt aceasta decizie de bun simt!”, scrie Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *