Skip to content
Politică

Ponta insistă pe problema noului Cod Fiscal: „Mă deranjează ipocrizia ieftina”

" "

Premierul României, Victor Ponta, și-a exprimat bucuria vineri, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, referitor la faptul că „presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari / si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii!”, subliiind ironic faptul că speră că „dl Iohannis stie ca si aceste legi au fost contestate de FMI si CE/ ( ca si de Apostolii Austeritatii de la Consiliul Fiscal!) / ca au implicatii bugetare structurale ( pe termen lung) /si ca spre deosebire de Codul Fiscal au doar efect social pozitiv dar nu si economic!”.

Pe de altă parte, Ponta se declară încă o dată pe deplin nemulțumit de decizia președintelui de a retrimite în Parlament noul Cod Fiscal și vine cu o sugestie pentru președinte: „sper ca Dl Iohannis sa-si gaseasca consilieri mai buni ( si mai onesti )!””

" "
" "

Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari / si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale USL fata de cei nedreptatiti de Guvernarea Basescu/Boc/Predoiu.

Dar sper ca Dl Iohannis sa stie ca si aceste legi au fost contestate de FMI si CE/ ( ca si de Apostolii Austeritatii de la Consiliul Fiscal!) / ca au implicatii bugetare structurale ( pe termen lung) /si ca spre deosebire de Codul Fiscal au doar efect social pozitiv dar nu si economic!
La fel este cazul cu dublarea alocatiilor pentru copii, promulgata cu pompa si fast pe 1 iunie!
Eu imi asum aceste legi si le sustin din convingere social-democrata! Tocmai de aceea ma deranjeaza ipocrizia ieftina de a respinge Codul Fiscal pe motiv de disciplina bugetara si probleme cu institutiile internationale !!!! Serios, o data din cinci suntem responsabili si Guvernul nu??? De cinci ori de stanga si o data de dreapta??? Un politicianism extrem straveziu si daunator – sper ca Dl Iohannis sa-si gaseasca consilieri mai buni ( si mai onesti )!”,a scris Victor Ponta pe rețeaua de socializare.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *