Skip to content
Politică

Ponta, întrebare-cheie pentru Iohannis

Candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta i-a adresat lui Klaus Iohannis o întrebare retorică.

Invitat la Antena3, Ponta a reamintit perioada în care candidatul ACL Klaus Iohannis nu avea nici o problemă cu Guvernul Ponta, afirmând că „atunci când PSD l-a acceptat pentru funcția de premier era bun Guvernul”.

„Întrebarea mea pentru domnul Iohannis este de ce a fost PSD bun în 2009 când l-a propus prim-ministru? În 2014 a venit și a zis: vin de la Sibiu în Guvernul asta al lui Ponta, pe care îl critică acum, dar vreau să mă puneți prim-ministru. 

Deci voia o funcție, dar era bun PSD și eu eram bun. Până la urmă îmi era nu subaltern, dar unul dintre colaboratorii mei. După care a zis că nu mai vine și îl susține pe Antonescu la Președinție dacă îl pune prim-ministru, deci era bun și Crin. După care a zis că nu mai bun Antonescu. Cred că Iohannis are slăbiciunea funcțiilor însă”, a declarat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a mai declarat că echipa de campanie a lui Iohannis este „copy/paste 2004, echipa lui Băsescu”.

3 comentarii la “Ponta, întrebare-cheie pentru Iohannis

  1. Intrebarea lui Iohannis pentru Ponta: de ce in 2009 eram bun de PM pentru Geoana si Antonescu,nu aveam prea multe case si nu vandusem copii,iar in 2014 eram bun de ministru si viceprim-ministru in guvernul Ponta?Functia nu era a lui Iohannis ci a PNL ,.deci Ponta trebuia sa-si tina cuvantul!

    1. Eu cred că faza în care a Ponta a spus că în momentul în care s-a discutat despre descentralizare și între Dragnea și Johannis a avut loc un conflict prind capitalele regiunilor ,Dragnea dorind Brașov și Johannis Sibiu , spune totul despre Johannis care e un mofturos

  2. Oh, nu cred ca mai are rost sa ne certam. Politicienii au oricum, tot ce-si doresc! Opiniile sunt deja cristalizate. Mergem votam , deci ne simtim si noi poporul, important, si apoi ei fac ce vor! Asta este!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *