Skip to content
Politică

Ponta, întrebat dacă a vorbit cu Hrebenciuc: „O să vedeți la DNA interceptări”

Premierul Victor Ponta a fost prezent astăzi la Senat. La ieșire, Ponta a declarat că a vorbit cu partenerii de coaliție despre ce vor face a doua zi după primul tur al alegerilor prezidențiale.

„Am stabilit să ne întâlnim pe data de 3 pentru a stabili pe cine susținem în funcția de președinte, dacă nu intră nici unul dintre noi și pentru a stabili cine va fi premier”, a declarat Ponta.

Premierul a fost întrebat dacă a vorbit cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, în condițiile în care acesta este anchetat în al treilea dosar, de data aceasta apărând și numele lui Dan Șova.

„Habar nu am. Probabil. Nu mai știu. O să citiți la DNA. Eu sper interceptări de când sunt președinte la PSD. Din 2010 (…)”, a răspuns Ponta.

Întrebat de un jurnalist ce va face în cazul lui Hrebenciuc și al lui Șova, având în vedere că premierul i-a avertizat pe colegii de partid că cine se preocupă de preluarea șefiei PSD înainte 16 noiembrie va pleca a doua zi, Ponta a răspuns:

„Dvs, de la Digi24, vreți să dau eu pe cineva afară din partid?”

„În acest moment am rămas în această campanie eu și DNA-ul. Ca prezență media mă refer. Dvs. dați două tipuri de știri: ce fac eu ca premier și ce vreau ca președinte și ce face DNA. Ceea ce, sincer, e un avantaj pentru mine”, a continuat premierul.

5 comentarii la “Ponta, întrebat dacă a vorbit cu Hrebenciuc: „O să vedeți la DNA interceptări”

  1. Ponta, tu ai fi baiat bun, dar te strica anturajul. trebuie sa te lepezi de astia cat mai repede daca vrei sa ajungi resedinte. Daca ii dai afara pe Hrebe, Sova si altii care negociaza posturi inainte de alegeri, promit ca te votez cu 2 maini :).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *