Skip to content
Politică

Ponta, ipoteză alarmantă pentru Iohannis: Trebuie să îi facem plângere penală?

Fostul prim-ministru Victor Ponta lansează o ipoteză alarmantă pentru preşedintele Klaus Iohannis – una care include o plângere penală pe numele acestui politician.

Deputatul PSD a reacţionat, marţi, pe Facebook, la o ştire potrivit căreia puţin peste 1.000 de români din străinătate (din totalul de aproximativ 500.000) au solicitat să voteze prin corespondenţă la alegerile parlamentare, în timp ce autorităţile române au primit 334 de solicitări privind înfiinţarea unor secţii de votare. Declaraţia a fost făcută, tot marţi, de vicepreşedintele AEP Marian Muhuleţ, citat de Mediafax.

În replică, Victor Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis că i-a minţit pe românii din străinătate.

„Deci acum e Iohannis președinte și legea privind votul prin corespondență cum a promis PNL; Guvern tehnocrat și Lazăr Comănescu ministru de externe.

Trebuie să îi facem plângere penală lui Iohannis că i-a mințit pe cei din Diaspora? Guvernului!? Ministrului de Externe Comănescu, cel care oricum nu are treabă cu alegerile? Sau PNL pentru lege!?

Sau înțelegem că propaganda și manipularea nu țin loc de soluții serioase la probleme complicate!” este mesajul lui Ponta

1 comentariu la “Ponta, ipoteză alarmantă pentru Iohannis: Trebuie să îi facem plângere penală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *