Skip to content
Politică

Ponta, ironie maximă pe Facebook: „Rezultatul: Blejnar e bine merci pe la Monte Carlo și Diaconu cercetat penal…”

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, a publicat, luni, un mesaj pe pagina sa personal de Facebook, în care a lăudat performanţa ANAF-ului condus de Gelu Diaconu, demis de premierul Dacian Cioloş.

„În 2015 investițiile străine directe au crescut cu 25% față de 2014! În 2015 datoria externă a României a scăzut cu 3,8 miliarde euro! În 2015 ANAF (condus de Gelu Diaconu) a colectat cu 2,5 miliarde de euro mai mult decât colecta ANAF pe vremea lui Blejnar! Rezultatul: Blejnar e bine merci pe la Monte Carlo și Diaconu cercetat penal și dat afară. Bravos România”, a scris Victor Ponta pe pagina de socializare.

Gelu Ștefan Diaconu a fost demis, joi, de la conducerea ANAF de către premierul Dacian Cioloș, după ce iniţial acesta din urmă refuzase să-şi dea demisia, aşa cum i-a cerut ministrul Finanţelor, Anca Dragu. În locul lui Diaconu conducerea ANAF va fi asigurată de Daniel Diaconescu.

1 comentariu la “Ponta, ironie maximă pe Facebook: „Rezultatul: Blejnar e bine merci pe la Monte Carlo și Diaconu cercetat penal…”

  1. ….urmatorului mare corupt infipt prin asociatii dar cu mana intinsa, de ce nu I se face nimic (?): Nicolae GROFU, Director general adjunct, Direcția Generală de Integritate, Agenția Națională de Administrare Fiscală.. fostii amici ai grupului Blejnar nu au dureri de cap? sunt atat de bine acoperiti??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *