Skip to content
Politică

Ponta își ceartă fostul purtător de cuvânt: Să își dea singur un pumn!

ziaruldeinvestigatii.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, joi, pe pagina personală de Facebook a comentat altercația dintre sociologul Mirel Palada și USR-istul Mihai Goțiu.

Astfel, fostul premier, un apropiat al lui Mirel Palada, a precizat că ”nu există nicio scuză” pentru gestul fostului său purtător de cuvânt, gest pentru care ”va plăti scump”.

”Oricat de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTA NICIO SCUZA pentru a-ti rezolva o problema cu pumnii!

Imi pare rau de Mirel Palada ( nu ma dezic acum de el ca om sau coleg intr-o perioada dificila) dar cred ca eu pot sa ii spun adevarul neplacut – a facut o mare prostie si va plati scump pentru asta . Asa cum il cunosc cred ca acum realizeaza cel mai bine acest lucru si il regreta – dar suntem toti responsabili pentru deciziile noastre gresite.

Si mai e ceva pentru care Mirel ar trebui sa isi dea singur un pumn – scandalul provocat de confruntarea lui cu Gotiu este un dar cazut din cer pentru toti cei care vor sa ingroape acum povestea, de o mie de ori mai sordida si mai periculoasa pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului „Portocala” Negulescu si cu primele dovezi scrise si certe privind dosare penale mai falsificate si mai abuzive decat in anii ’50!”, a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *