Skip to content
Politică

Ponta, la golf în Dubai, după ce a ratat intrarea în Parlament. Imagini rare cu liderul PRO România FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Președintele PRO România, Victor Ponta, se află la golf în Dubai, la câteva zile după ce PRO România a ratat intrarea în Parlament, obținând un scor sub 5%. PS news.ro vă prezintă în exclusivitate o imagine rară cu ex-premierul României:

" "
" "

 

Amintim că liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis în noaptea de duminică spre luni un mesaj de resemnare pe Facebook după ce partidul său a ratat intrarea în Parlament.

”Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect🙏 Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari ! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti! NEVER GIVE UP !”, a scris Ponta pe Facebook.

Biroul Electoral Central a anunțat miercuri seară rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, în urma cărora au intrat în Parlament doar cinci partide: PSD, PNL, USR PLUS, AUR și UDMR. Au rămas sub prag PMP și Pro România.

1 comentariu la “Ponta, la golf în Dubai, după ce a ratat intrarea în Parlament. Imagini rare cu liderul PRO România FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *