Skip to content
Politică

Ponta, la mâna social-democraților

fifor.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta se află la mila colegilor social-democrați.

Astfel, liderii PSD discută astăzi despre listele de candidați la alegerile parlamentare iar cel mai fierbinte punct de ordinea de zi este nominalizarea lui Ponta pe liste.

Social-democrații vor să-i dea lui Victor Ponta o derogare de la Codul de Etică pentru a candida, potrivit Realitatea.net
Mai mult, Liviu Dragnea a declarat la începutul săptămânii că fostul premier Victor Ponta rămâne pe listele PSD la alegerile parlamentare.

„I-am cerut exact ce-mi cer și mie — să muncim împreună și cu ceilalți colegi pentru România, așa cum a făcut mereu. Și muncește în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o și ieri, nu știu cât mai românește să spun, azi și mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere și al lui. Nu cerem ceva în mod special cuiva, dar fiecare ne-am împărțit sarcinile în partidul ăsta, așa cum am făcut în permanență. Și faptul că va coordona partea de bani pentru români mie îmi dă foarte multă liniște și multă încredere, atât pentru conținutul programului de guvernare în partea asta, cât și pentru șansa ca românii să înțeleagă mult mai bine ce vrem noi să facem”, a precizat Dragnea, la sediul PSD, la finalul unei întâlniri cu Victor Ponta.

Totodată, acesta a reafirmat că nu se discută, în aceste trei luni care au rămas până la alegerile parlamentare, despre funcții.

„Cred că oamenii sunt mai interesați de ceea ce facem pentru ei. (…) Le dăm o șansa adversarilor noștri care nu au program de guvernare (…) să înceapă discuții despre persoane”, a motivat Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *