Skip to content
Politică

Ponta, la momentul adevărului. Ce a declarat la DNA în cazul lui Dragnea

Revista 22
" "

Fostul premier al României, Victor Ponta,  jurnalistul Ionuț Cristache. Fostul prim-ministru pare disperat că i s-a lipit eticheta de turnător în urma declarației pe care a dat-o la DNA în cazul lui Liviu Dragnea.

„Am fost citat ca martor la DNA. Declaraţia mea nu îl incriminează pe Dragnea. Am fost în diferite rânduri la Belina. M-a invitat Dragnea. Era adjunctul meu, apoi preşedintele PSD. M-a întrebat procurorul dacă am fost la Belina şi am spus că da. Eu spun mereu adevărul şi nu apăr pe nimeni. Am zis că nu ştiu dacă Tel Drum e al lui Dragnea.

Nu mă întrebaţi ce a spus Şova că nu am fost lângă el. Eu nu sunt hoţ ca Dragnea şi ca ceilalţi. Mă acuză că m-am dus ca martor. Cum să nu mă duc? Am fost citat legal, m-am dus legal. Ce era să fac? Să mă ia cu poliţia? Ce să fac? Să fug în pădurile Teleormanului. Infractorii spun că de ce te-ai dus, turnătorule?

Dragnea a fost în relaţii mai bune cu doamna Kovesi. Se simpatizau, vorbeau mai mult. Îi spunea ‘Codruţa’. Nu am fost la tăierea porcului. A tăiat Dragnea porcul cu Kovesi, eu nu. M-a deranjat că a minţit Dragnea, de aia am spus asta. Nu am filme cu Dragnea, cu tăierea porcului şi nici nu aş folosi aşa ceva. Nu am arătat nimănui aşa ceva. Am fost invitat la tăierea porcului, dar aveam alt program. Eu nu mă ocup cu asemenea lucruri. Eu m-am văzut la toate sărbătorile cu toate sărbătorile. E naşul copilului meu. Dragnea voia să vină şi el la astfel de întâlniri. Dragnea făcea invitaţiile. Dragnea nu e luptător antisistem. Cu Dragnea preşedintele Camerei nu vor trece niciodată legile justiţiei”, a spus Ponta.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *