Skip to content
Politică

Ponta lansează un atac dur la Iohannis: „Nu trebuie deranjat Moşierul pentru moartea câtorva copii de iobagi!”

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, fostul premier Victor Ponta este de părere că autorităţile nu tratează corespunzător situaţia copiilor infectați cu bacteria misterioasă la Spitalul „Marie Curie”, fiind de părere că acestea ar trebui să oprească ”seria neagră a deceselor şi să ia măsuri pentru viitor”.

În opinia sa, toţi cei care ”afişau mari idealuri” în noiembrie anul trecut, după incendiul din Colectiv, ”nu dau doi bani” pe situaţia de acum.

„Cred că această tragedie întrece orice altă ştire sau eveniment! Şi ar trebui cu adevărat să fie făcute eforturi uriaşe, să oprim cumva această serie neagră, să aflăm adevărul, să stabilim responsabilităţi şi să luăm măsuri serioase ca aşa ceva să nu mai fie posibil în viitor! Şi totuşi constat cu mare amărăciune că, nefiind un interes politic direct (aşa cum a fost la ‘Colectiv’) , de fapt nimeni nu ia în seamă această tragedie! Nimeni nu se mobilizează, nimeni nu cere informaţii sau măsuri concrete, nimeni nu protestează şi nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio anchetă penală şi nimeni nu cere să vină procurorii!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier l-a criticat pe preşedintele Iohannis pentru lipsa de reacţie în acest caz.

„Nu îi mai vizitează la spital nici preşedintele, nici nu ne mai spune că ştie el cine i-a ucis pe copii, nici că trebuiau să moară ca să … Acum toţi cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din noiembrie pur şi simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Moşierul pentru moartea câtorva copii de iobagi! (sau cum spunea, cinic, dar adevărat, într-un comentariu cineva mai jos ‘ce treabă are cu copiii, dacă se dărâmau nişte case sigur intervenea’). Eu încă sper că există România dincolo de manipulări şi interese meschine şi că putem face ceva pentru aceste victime cu adevărat inocente!”, susţine Ponta, pe Facebook.

3 comentarii la “Ponta lansează un atac dur la Iohannis: „Nu trebuie deranjat Moşierul pentru moartea câtorva copii de iobagi!”

  1. Foarte corect comentariul. Mosierul nu s-a deranjat nici de romanii morti in accidentul de pe centura Ploiestiului, cum nu se deranjeaza nici de acesti copii. Cum dealtfel nu s-ar fi deranjat nici de victimele din Colectiv, doar ca tragedia aia a fost manusa pentru scopul lui sublim, acela de a avea Guvernul Meu. Mosierul s-a deranjat in schimb de co-etnicii lui morti in accidentul feroviar din Germania si de familiile lor, carora s-a grabit sa le transmita condoleante. Acolo s-a putut, ca era vorba de stapani. Aici nu, ca e vorba de copii iobagilor de pe mosia lui, cum bine spune Ponta. Mai e de zis ceva ? Eu cred ca nu. Nici macar sa-i fie rusine. Ca zici degeaba.

  2. ponta,mai bine taci!asta e sistemul de sanatate pe care guvernul condus de tine l-a „pastorit” in ultimii ani!nu vorbi de funie in casa spanzuratului!tu de ce te-ai operat in turcia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *