Skip to content
Politică

Ponta, luat în vizor. Turcan: Nu va scăpa de o comisie de anchetă!

nasultv

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, miercuri, pe pagina personală de Facebook, aduce critici dure la adresa fostului premier al României, Victor Ponta, despre care susține că ”din momentul în care Ghiță a fost prins, nu-l mai țin nervii”.

Declarațiile liderului PNL vin ca urmare a criticilor primite din partea fostului premier, care s-a declarat nemulțumit de propunerea lui Turcan de a înființa o comisie parlamentară de anchetă față de alegerile prezidențiale din 2009.OK

„De când a fost prins Sebastian Ghiță, pe Victor Ponta nu-l mai țin nervii. Știe că vom afla adevărul despre sistemul paralel de putere din care a făcut parte atâția ani. Și mai ales despre banii făcuți de acest sistem de putere.

Colaboraționistul Ponta se teme și să nu se afle adevărul despre rolul jucat de domnia sa în alegerile din 2009. Dar cel mai important lucru e că nici Victor Ponta nu va scăpa de o comisie parlamentara de anchetă. Pentru că trebuie să aflăm adevărul despre cum s-a ajuns la ștergerea datoriilor Rompetrol. Mai știe cineva câți bani au ajuns în celebrul fond de dezvoltare cu fonduri din Kazahstan, pe care l-a anunțat Victor Ponta ca justificare pentru ștergerea datoriilor?”, scrie Turcan, pe Facebook.

3 comentarii la “Ponta, luat în vizor. Turcan: Nu va scăpa de o comisie de anchetă!

  1. Hai sa facem comisie parlamentara pentru toti marii investitori si sa distrugem tot. Nu inteleg cum facem de ne furam de fiecare data caciula singuri. Ce aveti cu KMGI?

  2. Deja se exagerează cu acțiunile îndreptate împotriva Rompetrol. KMGI transformă Petromidia într-un nod energetic la Marea Neagră și politicienii noștri nu mai știu cum să-i alunge din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *