Skip to content
Politică

Ponta, luat în vizor: „Luați mâinile de pe Justiție! ”

După declarația premierului Victor Ponta privind dosarul Lukoil, șeful Executivului este somat de către opoziție să „ia mâinile de pe Justiție”.

Prin intermediul unui comunicat remis redacției PSnews.ro, ACL îi solicită premierului că nu mai facă presiuni asupra justiției.

„ACL a solicitat ferm şi în nenumărate rânduri în mod public atât lui Victor Ponta cât şi colegilor săi parlamentari să respecte independenţa justiţiei şi să înceteze cu presiunile asupra acesteia.

Cei mai mulţi dintre cetăţenii României au ajuns să se întrebe retoric ce pretenţii şi ce aşteptări mai pot avea din partea unei persoane care a pornit în carieră cu gândul exclusiv că justiţia reprezintă în fapt doar o trambulină de promovare sociala şi politică şi care, astăzi, îşi apără corupţii din partid călcând în picioare orice urmă de stat de drept?”, se arată în comunicatul remis redacției noastre.

ACL, prin vocea purtătorului cuvânt Alina Gorghiu, afirmă că în România lui Victor Ponta, „justiția trebuie pusă la punct și intimidată cu miting-uri de salvare a celor certați cu legea”

„În România lacomului Victor Viorel Ponta, respectarea justiţiei este un „moft”, așa cum era proprietatea privată pentru mentorul său şcolit pe la Moscova, o noţiune pierdută prin discursuri sforăitoare sau ceva ce trebuie neapărat să spui, nu să crezi şi efectiv să aplici, ca să audă ambasadele străine doar, doar, şi-ar schimba părerea despre „europeanul” Victor Viorel, apărătorul straşnic al fanarioţilor PSD-işti.

În România lacomului Victor Viorel Ponta justiţia trebuie neapărat pusă la punct şi intimidată cu miting-uri de salvare al celor certaţi cu legea”, mai afirmă Gorghiu.

ACL face un apel către premierul Victor Ponta să înceteze intervențiile în justiție.

„De aceea, facem un apel ferm către premierul României să înceteze imediat cu intervenţiile şi presiunile asupra anchetelor în curs. Încetați cu demagogia şi lipsa de respect faţă de justiţie şi stat de drept, nu mai apăraţi baronii penali şi corupţii”.

11 comentarii la “Ponta, luat în vizor: „Luați mâinile de pe Justiție! ”

 1. Klaus Prompter Werner Iohannis, „sinistrul asta” nefast pentru soarta tarii.
  Unde sunt copiii traficati Iohannis??? TRAIASCA JUSTITIA CHIOARA

 2. domnule Ponta, nu v-ati saturat sa mintiti poporul? in anii precedenti erati invidios pe sistemul celorlalti de furt ca a functionat mai bine decat al dumneavoastra! cat credeti ca mai dureaza sa se trezeasca poporul la realitate?!

 3. Doamna Gorghiu dovedeste ca adopta extrem de repede limbajul lui basescu. Nu vreau sa fac referiri modul in care a promovat in politica.
  Am o singura intrebare pentru cinstitii astia din cloaca acl:

  CE LEGATURA AVEA CERCETAREA ACTELOR LUKOIL CU LASAREA FARA LOC DE MUNCA SI SALARIU A MII DE ANGAJATI?

 4. domnul ponta nu stie ce sa mai inventeze prima masina primul loc de munca primul calculator…oare crede ca toti romanii sunt ignoranti si isi dau voturi numai pe promisiuni?

 5. Daca Lazaroiu nu ar fi in carca MONICAI as fi fost sigur ca acest comunicat ar fi fost dictat de distinsul consilier . Doamna figura palida a propagandei cacanii—consiliata la randul ei se intrece in gafe–s cum decurge campania—joaca pentru altcineva .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *