Ponta, luat în vizor: „Luați mâinile de pe Justiție! ”

După declarația premierului Victor Ponta privind dosarul Lukoil, șeful Executivului este somat de către opoziție să „ia mâinile de pe Justiție”.

Prin intermediul unui comunicat remis redacției PSnews.ro, ACL îi solicită premierului că nu mai facă presiuni asupra justiției.

„ACL a solicitat ferm şi în nenumărate rânduri în mod public atât lui Victor Ponta cât şi colegilor săi parlamentari să respecte independenţa justiţiei şi să înceteze cu presiunile asupra acesteia.

Cei mai mulţi dintre cetăţenii României au ajuns să se întrebe retoric ce pretenţii şi ce aşteptări mai pot avea din partea unei persoane care a pornit în carieră cu gândul exclusiv că justiţia reprezintă în fapt doar o trambulină de promovare sociala şi politică şi care, astăzi, îşi apără corupţii din partid călcând în picioare orice urmă de stat de drept?”, se arată în comunicatul remis redacției noastre.

ACL, prin vocea purtătorului cuvânt Alina Gorghiu, afirmă că în România lui Victor Ponta, „justiția trebuie pusă la punct și intimidată cu miting-uri de salvare a celor certați cu legea”

„În România lacomului Victor Viorel Ponta, respectarea justiţiei este un „moft”, așa cum era proprietatea privată pentru mentorul său şcolit pe la Moscova, o noţiune pierdută prin discursuri sforăitoare sau ceva ce trebuie neapărat să spui, nu să crezi şi efectiv să aplici, ca să audă ambasadele străine doar, doar, şi-ar schimba părerea despre „europeanul” Victor Viorel, apărătorul straşnic al fanarioţilor PSD-işti.

În România lacomului Victor Viorel Ponta justiţia trebuie neapărat pusă la punct şi intimidată cu miting-uri de salvare al celor certaţi cu legea”, mai afirmă Gorghiu.

ACL face un apel către premierul Victor Ponta să înceteze intervențiile în justiție.

„De aceea, facem un apel ferm către premierul României să înceteze imediat cu intervenţiile şi presiunile asupra anchetelor în curs. Încetați cu demagogia şi lipsa de respect faţă de justiţie şi stat de drept, nu mai apăraţi baronii penali şi corupţii”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL