Skip to content
Politică

Ponta, mesaj pentru miniștrii care și-au anunțat azi demisiile pe Facebook

Sâmbătă, trei miniștri din Guvernul Ponta și-au anunțat demisiile pe Facebook: Răzvan Nicolescu, Florin Jianu și Aurelia Cristea.

În acest context, premierul Victor Ponta le-a transmis acestora un mesaj, tot pe Facebook. Ponta afirmă că azi a fost o zi dificilă și tristă pentru el, punctând că azi a vorbit cu toți miniștri care nu se vor mai regăsi în Guvern, cărora le transmite că le este recunoscător  ca au facut parte din echipa guvernamentala intr-un an atat de complicat .

„Azi a fost o zi dificila, dar si extrem de trista pentru mine ca leader si ca om – am vorbit cu toti acei colegi ( si prieteni in egala masura) ministrii care nu se vor mai regasi in noua formula restructurata a Guvernului! Le sunt tuturor recunoscator ca au facut parte din echipa guvernamentala intr-un an atat de complicat – le apreciez calitatile, munca si devotamentul si sper sa accepte ca este doar vorba despre o regandire politica si de actiune administrativa ( normala pentru orice Executiv dintr-o tara democratica)!

Stiu cum se simt azi ( eu am plecat si in 2004 si in 2009 din functia de ministru cu sentimentul ca mai aveam atatea de facut) si sper sa accepte decizia mea ! Si sa creada in mine si in proiectele noastre comune”, a scris Ponta.

Totodată, Victor Ponta transmite că tot azi a vorbit și cu cei pe care îi propune în noul Guvern.

„Tot azi am discutat cu cei pe care ii propun in noul Guvern, care vor avea alaturi de mine in 2015-2016 responsabilitatea indeplinirii unei Agende de actiuni si reforme chiar mai radicale si dificile ca cele din anii anteriori.

Eu ii consider pe toti ( cei care pleaca si cei care vin) prietenii si partenerii mei in proiectul important pentru Romania – proiect in care au crezut si cred inca milioane de oameni!” , a mai afirmat Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *