Skip to content
Politică Societate

Ponta: Mihai Tudose se simte bine după operaţie, nu stă nimeni la căpătâiul lui

Liderul Pro România, Victor Ponta, a dat miercuri detalii despre starea de sănătate a fostului premier Mihai Tudose, care a suferit marţi un infract şi a fost supus unei operaţii prin care I s-au montat două stenturi.

Ponta a spus că Tudose se va alătura cât de curând colegilor săi de partid în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, fostul premier aflându-se pe locul trei pe lista Pro România în această cursă.

“Mihai se simte foarte bine, sunt convins că va fi foarte repede alături de noi în campanie. Am vorbit chiar cu el, nu am vorbit cu medici şi nu stă nimeni la căpătâiul lui. O spun cu toată încrederea – îşi va reveni repede şi va fi alături de noi în această bătălie, are experienţă, a fost timp de 15 ani unul dintre reprezentanţii României în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, nu se va duce să vorbească despre Europa, fără să ştie despre ce e vorba”, a declarat Ponta.

Fostul prim-ministru al României, Mihai Tudose, a suferit marţi un infarct, ulterior fiind supus unei intervenţii pşrin care i-au fost montate două stenturi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *