Skip to content
Politică

Ponta mulțumește PDL și PNL

Premierul Victor Ponta a mulțumir joi, 11 septembrie, atât PNL cât și PDL pentru poziția luată față de desemnarea Corinei Crețu în funcția de comisar european.

Ponta a declarat că le mulțumește PNL, PDL și UDMR pentru că vor vota în favoarea Corinei Crețu,a arătând că apreciază faptul că interesul României primează în fața conflictelor politice.

„Vreau să mulțumesc, am vazut poziția și a UDMR și a PNL și a PDL, cei care au europarlamentari in grupul PPE, au spus toți că vor vota pentru dna Cretu pentru că e comisarul Romaniei e un prim exemplu că ne îndepărtam de ce a fost până ieri regula Romaniei : orice roman sa fie sabotat de la el de acasă, daca avem o alta regula nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru”, a declarat Ponta.

 

1 comentariu la “Ponta mulțumește PDL și PNL

  1. Deci stati sa inteleg, le multumeste alora care au semnat acea scrisoare mizerabila ??? Pai eu zic sa faca si un pact de coabitare cu ei, ca asa seamana. Si in ala cu Basescu a invocat interesul Romaniei. Daca Ponta crede ca poate juca permanent la toate capetele, i-as sugera sa se uite lung la Geoana. Va iesi mai rau decat el ! Ala macar a fost o noapte presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *