Skip to content
Politică

Ponta, noi indicii despre viitorul premier

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a afirmat că marți va prezenta coaliției de guvernare propunerile pentru viitorul premier, în cazul în care va ajunge la Cotroceni.

”Niciunul dintre cei pe care îi voi propune marți coaliției nu este lider PSD. Marți voi prezenta o listă pe care va fi minim un nume și maxim trei”, a spus Ponta la DCnews.ro.

”Marți voi face o listă de propuneri de prim-miniștri. Minim unul, maxim trei. Oamenii au dreptul să știe: Ponta a fost prim-ministru, știm ce a făcut, se duce la Cotroceni, cine vine prim-ministru, continuă lucrurile? Și anume, viitorul prim-ministru, pe care eu îl propun, va spune clar: menținem reducerea cotei de CAS, nu mărim cota unică de 16%, păstrăm ce am discutat cu sindicatele din Educație și din Sănătate, păstrăm ceea ce am discutat pe plan european”, a spus Victor Ponta.

”Cu siguranță trebuie să fie o persoană cu vederi de centru – dreapta”, a adăugat premierul.

Până în acest moment au fost vehiculate mai multe nume care ar putea fi numit prim-ministru în cazul în care Ponta va ajunge la Cotroceni. Printre numele vehiculate sunt Călin Popescu Tăriceanu sau George Maior.

4 comentarii la “Ponta, noi indicii despre viitorul premier

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *