Skip to content
Politică

Ponta îi bate pe liberali cu propriile declaraţii. Ce spunea MRU despre PNL acum două luni

Premierul Victor Ponta lansează noi săgeţi către liderii PNL Mihai-Răzvan Ungureanu şi Alina Gorghiu. Ce spunea MRU despre PNL acum două luni

Ponta susţine că, la sfârşitul lunii aprilie, Ungureanu, într-un status de Facebook, ataca PNL pentru evoluţiile politice de după moţiunea de cenzură din 2012, în urma căreia a fost demis guvernul condus de fostul director al SIE.

Statusul lui Ungureanu, deşi nu nominalizează vreun partid sau politician, se referă la USL (PSD+PNL+PC), uniune care a venit la putere în primăvara anului 2012.

„Vă rog să citiți și să decideți singuri dacă este de râs sau de plâns – ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu despre PNL pe 27 Aprilie  anul acesta (de fapt, postarea lui Ungureanu datează de pe 26 aprilie – n.r.):

«În urmă cu trei ani, ați trisat și ați câștigat. Ați mizat pe foamea de putere, ați speculat nemulțumirea românilor, ați negociat cu lașii, i-ați cumpărat pe cei mai slabi și ați câștigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ați înfruptat lacom, așa cum ați învățat în toate guvernările din urmă.

Celor curioși și dornici să știe de mine le răspund astfel: n-am dispărut nicăieri. Am doar răbdare» – contul de Facebook al lui MRU, pe 27 aprilie”, a scris Ponta, marţi, pe Facebook.

Totodată, liderul PSD aminteşte că, nu mai devreme de luni, Alina Gorghiu a declarat că, deși nici ea, nici Vasile Blaga nu au fost consultați de președintele Klaus Iohannis privind nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu pentru conducerea Serviciului de Informații Externe, liberalii vor susține „categoric” această propunere, agreată „unanim” la nivelul partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *