Skip to content
Politică

Ponta nu se lasă: a contestat decizia de retragere a titlului de doctor

Fostul premier Victor Ponta nu se lasă așa ușor!

Acesta a contestat pe 15 iulie verdictul de plagiat dat tezei sale de doctorat de către Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNTADCU), prin care se propune retragerea titlului de doctor.

Potrivit Ministrului Educaţiei, Mircea Dumitru, în maximum 10 zile de la depunerea contestaţiei, CNATDCU trebuie să confirme sau să infirme retragerea.

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a confirmat faptul că Victor Ponta a depus o contestaţie privind verdictul de plagiat dat de Consiliul General al CNATDCU, pe 30 iunie.

„Domnul Ponta a depus contestataţia pe 15 iulie la UEFISCDI (Unitatea Executivă pentr Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării, n.r.). De acolo a trecut către secretariatul general al CNATDCU. Tot pe 15 am văzut şi eu contestaţia. Potrivit regulamentului, CNATDCU trebuie să soluţioneze contestaţia în 10 zile de la depunerea contestaţiei”, a declaratMinistrul Educaţiei, Mircea Dumitru, potrivit adevarul.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *