Skip to content
Politică

Ponta, poziție tranșantă: „Sunt doar două variante”

Premierul Victor Ponta a declarat, invitat la RomaniaTv, că există doar două variante pentru ce se va întâmpla după mandatele președintelui Traian Băsescu.

De asemenea, candidatul PSD-UNPR-PC a mai afirmat că speră ca la vot să iasă cât mai mulți români, astfel încât „metoda din 2012 să nu mai păcălească nici o cancelarie străină”.

„Un program de guvernare in Europa anului 2015 nu mai poate fi doar de stanga sau de dreapta

Categoric, coalitia USL 2.0 se bazeaza pe un vot urias de 60% si cu ea voi lucra, ca presedinte, in urmatorii doi ani
Dupa ce pleaca Basescu sunt doua variante: eu sa fiu presedinte si sa lucrez cu guvernul anual, sau sa fie Iohannis presedinte si sa se certe cu guvernul actual”, a spus Ponta.

Klaus Iohannis a declarat anterior că în cazul în care ar ajunge să ocupe fotoliul de la Cotroceni ar colabora instituțional corect cu Guvernul, fără intermediul televiziunii.

Candidatul ACL a declarat în acest sens că este pregătit pentru compromisuri și discuții serioase cu Guvernul, în cazul în care ar câștiga al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie.

2 comentarii la “Ponta, poziție tranșantă: „Sunt doar două variante”

 1. viorele, mai este si a treia varianta baiatule

  Johannis devine presedinte, tu iti dai demisia de la guvern sau te demisioneaza ai tai, dupa care Johannis colaboreaza cu viitorul guvern iar tu mergi la plimbare sau la racoare, dupa caz

 2. Planul ACL -Johannis descris de Cristoiu Pentru Ca Ponta sa piarda alegerile pe modelul Adrian Nastase

  1.Iniţierea unor mişcări de stradă pentru a lăsa impresia de Românie ridicată împotriva pericolului PSD-ist,

  2. Întreţinerea tezei fraudării la primul tur prin cultivarea incidentelor din diaspora. Truc folosit si in 2004 cu succes de Basescu
  Anul acesta, între cele două tururi asistăm la același truc, folosit de oamenii care l-au folosit în 2004. Și, ca și în 2004, semnalul dat de Victor Ponta prin demiterea lui Titus Corlățean, prin tentativa de încălcare a Legii înființînd noi secții de votare (aceasta e capcana întinsă de BEC, din care fac parte judecători de la Înalta Curte, instituția cea mai penetrată de Servicii, alături de presă, desigur). Există riscul ca Victor Ponta să piardă alegerile într-un chip asemănător celui în care l-a pierdut Adrian Năstase în 2004.

  3. Iniţierea unor chemări, apeluri, declaraţii, strigăte avînd ca autori pe foştii Intelectuali ai lui Băsescu, deveniţi Intelectualii Monicăi Macovei. Şi aici marea problemă e dată de televiziunile de ştiri. Se pariază însă pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *