Skip to content
Politică

Ponta pregătise un discurs pentru Congresul PSD: Dacă vreţi un guvern nou aveţi sprijinul Pro România

psnews.ro

Victor Ponta a făcut public, pe Facebook, discursul pe care îl pregătise pentru congresul PSD, la care a acceptat iniţial să fie prezent. „Acum, evident, invitaţia nu mai e valabilă”, a transmis liderul Pro România.

Liderul Pro România, Victor Ponta a scris că a primit o invitaţie la sfârşitul lunii iulie, în calitate de lider al Pro România, la Congresul PSD, care fusese iniţial programat pe 3 August. Acesta a transmis că, deşi invitaţia nu mai este valabilă, îşi doreşte ca mesajul să să ajungă la membrii şi simpatizanţii PSD:

„Am acceptat, deşi cu anumite rezerve, invitaţia / acum, în mod evident, nu mai este valabilă invitaţia – merită însă ca mesajul pe care îl pregătisem să ajungă totuşi la membrii şi simpatizanţii PSD”, scrie Victor Ponta, pe Facebook.

„Mulţumesc pt invitaţie – sunt în sala mulţi prieteni şi colegi alături de care am muncit atâţia ani şi alături de care îmi face mereu plăcere să mă aflu / văd însă şi oameni pe care i-am sprijinit iar ei mi-au întors spatele şi m-au trădat ( pe mine şi pe toţi liderii din trecut şi din viitor)/ viaţă însă m-a învăţat să îi salut şi să îi apreciez pe cei buni şi să-i ocolesc şi ignor pe cei răi .

Nu mai sunt membru PSD ( pentru că aşa au decis nişte lideri egoişti şi orbi ) şi nici nu voi mai fi ( pentru că sunt liderul unui proiect politic nou în care cred şi cu care mă mândresc)/ nu o să mă dezic şi nu o să mă ruşinez niciodată de trecutul meu alături de dvs – vreau doar să nu repet greşelile din trecut şi să arăt că înţeleg schimbările şi aşteptările societăţii româneşti – şi asta ar trebui să faceţi şi dvs!

Rămân şi voi fi mereu un om de stânga , un social democrat progresist, un prieten al “poporului pesedist” pe care l-am reprezentat şi care a fost mereu lângă mine ! Cred în dialog şi în faptul că România şi românii au nevoie de unitatea tuturor celor de stânga pentru că partidele de dreapta nu au putut niciodată să guverneze bine şi să facă bine întregii societăţi! Am învăţat încă din 2004 că izolarea este o greşeală mortală, am văzut în 2009 şi în 2014 că autosuficienţă şi aroganţă duc la eşec – dar am învăţat şi am dovedit în 2015 că să nu te ţîi că înecatul de scaun şi să laşi românii să compare între guvernarea “noastră” şi a “lor” aduce victorii uriaşe că cea din 2016 – o victorie a tuturor celor din PSD şi Alde care însă a fost confiscată şi irosită de foarte puţini!

Citește mai multe pe adevărul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *