Skip to content
Politică

Ponta, prima reacție după ce judecătorii au admis înscrierea fundației. Ce urmează să facă

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au admis, joi, înscrierea fundației fostului prim-ministru, Victor Ponta, denumită Black Sea Regional Project.

Citește și: Aşteptarea s-a încheiat pentru Ponta. Decizia instanţei privind fundaţia lui

În acest context, fostul premier al României, Victor Ponta, a oferit, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook, o primă reacție după ce judecătorii au admis înscrierea fundației sale.

În același timp, fostul prim-ministru dezvăluie care sunt următorii pași.

„Dupa decizia de ieri a Judecatoriei Sector 5 putem intra in linie dreapta cu functionarea „Black Sea Regional Projects 2020” ( BSRP) – un prim „Think Tank” romanesc cu o viziune regionala!

Azi am operationalizat pagina de Facebook – cei interesati au linkul mai jos .
Urmeaza website-ul, amenajarea sediului principal din Bucuresti, cooptarea de noi membri si parteneri, lansarea oficiala ( in a doua jumatate a lunii Februarie), primele actiuni si proiecte, etc.

Multumesc tuturor celor care s-au aratat interesati si dornici sa sprijine activitatea noastra / Multumesc jurnalistilor pt publicitatea gratuita?? – sunt convins ca vom avea un parteneriat foarte bun si in continuare.

Voi incerca si eu si ceilalti membri ai BSRP sa folosim in interes general cunostiintele pe care le avem , ca semn de multumire pt pozitiile si functiile de mare onoare si responsabilitate pe care poporul roman ni le-a incredintat!”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *